POLITICA de CONFIDENTIALITATE


Colectarea datelor personale

Aceasta Politica de Confidentialitate defineste modul in care noi, Crimbo Tour SRL, colectam, stocam si utilizam datele dvs. personale cand accesati sau interactionati cu website-ul nostru www.crimbotour.ro, si de unde obtinem sau colectam datele dvs.

Aceasta Politica de Confidentialitate este aplicabila din data de 22 mai 2018.

Operatorul de date: SC Crimbo Tour SRL.

Modul de colectare a datelor:

Informatii colectate:  nume, prenume, numar telefon, adresa domiciliu, adresa de e-mail, serie si nr. carte de identitate, serie si nr. pasaport, CNP, IP, data nasterii, varsta copiilor, numele companiei (daca este aplicabil), numarul de inregistrare TVA (daca este cazul).

Cum utilizam datele dvs.:

Transferarea datelor personale catre parti terte: transmitem minimul necesar pentru a ne indeplini obligatiile contractuale pe care le avem fata de dvs. - furnizorilor de servicii hoteliere, de transport, turistice, pentru functionarea afacerii, pentru respectarea obligatiilor legale.

Datele dumneavoastra raman stocate: nu mai mult decat este necesar - in functie de obligatiile noastre contractuale si legale;

Pentru transmiterea newsletterelor, in baza consimtamantului dumneavoastra pana la incetarea acordului.

Datele dumneavoastra sunt securizate: prin utilizarea de solutii tehnice si organizatorice precum: stocarea de informatii pe servere securizate, criptarea operatiunilor de plata pe site folosind tehnologia SSL, permiterea accesului la datele dvs. personale doar cand este necesar, criptarea datelor personale.

Transferarea datelor dvs. personale in afara Spatiului Economic European: va vom transfera datele personale in afara Spatiului Economic European doar daca suntem obligati sa facem acest lucru prin lege sau in vederea executarii obligatiilor contractuale fata de dvs. - atunci cand facem acest lucru, ne asiguram ca exista masuri de protectie adecvate, de exemplu: protectia datelor cu caracter personal catre partenerii din afara Uniunii Europene este reglementata prin clauze contractuale standard pentru transferul de date cu caracter personal din Comunitate catre tari terte.

Drepturile dvs. in legatura cu datele dvs. personale:

Colectam si utilizam datele de la persoane care interactioneaza cu anumite caracteristici ale website-ului nostru, in ​​conformitate cu aceasta sectiune si cu sectiunea intitulata Dezvaluire si utilizari suplimentare ale informatiilor dvs.


Prelucrarea platii
Dupa ce plasati o comanda pe website-ul nostru, va trebui sa platiti pentru bunurile sau serviciile pe care le-ati comandat. Pentru a procesa plata dvs., folosim procesatori de plati tert: Netopia Mobil Pay. Plata dvs. va fi procesata de cel mentionati anterior. Plata mai poate fi efectuata prin transfer bancar, ordin de plata si prin rezervarile efectuate online - cu plata direct la sediul agentiei.

Procesatorul de plati mentionat anterior colecteaza, utilizeaza si proceseaza informatiile dvs., inclusiv informatiile de plata, in conformitate cu politicile lor de confidentialitate. Puteti accesa politicile de confidentialitate pe urmatorul link: https://www.mobilpay.ro/public/politica-de-confidientialitate/

Transferul si stocarea informatiilor dvs.
Netopia Mobil Pay este situat in Romania. Informatiile referitoare la prelucrarea platii dvs. sunt stocate in Spatiul Economic European pe serverele Netopia Mobil Pay din Romania.
Transferul informatiilor este necesar pentru executarea obligatiilor ce decurg din contractul cu dvs. (articolul 6 alineatul (1) litera (b) din Regulamentul general privind protectia datelor) iar motivul este acela de a va indeplinii obligatia contractuala prin plata serviciilor pe care le-ati comandat de la noi.


Date personale sensibile

"Date personale sensibile" sunt informatii care dezvaluie originea rasiala sau etnica, opiniile politice, credintele religioase sau filosofice sau calitatea de membru al unui sindicat, informatiile genetice, informatiile biometrice in scopul identificarii unice a unui individ, informatiile privind sanatatea sau informatiile privind viata sexuala sau orientarea sexuala a unei persoane fizice.

In situatii specifice, colectam “date personale sensibile” privind sanatatea,si date ale minorilor (nume, prenume, varsta, CNP, serie si numar de pasaport).
Datele personale privind sanatatea ne sunt furnizate de utilizatori atunci cand au cerinte speciale cu privire la serviciile de transport sau serviciile de cazare pe cale le achizitioneaza (de exemplu: alergii – solicitarea unui meniu special la hotel, dizabilitati – solicitarea unui hotel cu rampa, etc.Datele minorilor le prelucram pentru desfasurarea in conditii optime a serviciilor contractate de catre reprezentantii legali ai minorilor.

Prelucram date ale persoanelor cu varsta sub 18 ani, doar cu acordul reprezentantului legal, pentru desfasurarea in conditii optime a serviciilor contractate de catre reprezentantii legali ai minorilor.


Aria de acoperire a securitatii datelor cu caracter personal si a politicii "cookie"

Informatii generale colectate

Afisarea datelor personale in spatiile/ domeniile publice ale agentiei

Informatiile cu caracter personal postate de catre utilizator in spatiile/ domeniile publice apartinand agentiei, cum ar fi forum-uri, chat-uri, blog-uri, pot fi copiate si stocate de catre terti asupra carora agentia nu are niciun control si ca atare, nicio responsabilitate.

Colectarea si utilizarea datelor cu caracter personal

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Dezvaluirea si transmiterea informatiilor cu caracter personal

Securitatea datelor

Cookies

Modificari ale politicii de confidentialitate


Turistul: Am luat la cunostinta si sunt de acord cu prelucrarea datelor.

Semnatura ..............

cazare, hotel, vacante, sejururi, circuite - Infoturism.ro