Charter Creta - Chania - Atlantica Caldera Bay, cu plecare din Cluj Napoca

Amplasare

Acest hotel se află chiar pe plajă, intr-o zonă centrală la Platanias (Chania).

Dotări

Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice intrebare. Pentru o ședere confortabilă și relaxantă, hotelul dispune de o sală de jocuri și un serviciu de spălătorie. In spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. Unitatea de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă.

Locul de cazare

In camere se află o sufragerie, o bucătărie și o baie, un aparat de aer condiționat și un sistem de incălzire contribuie la o atmosferă plăcută. In majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Clienții pot dormi confortabil pe un pat dublu. Opțional pot fi rezervate dormitoare separate. Pot fi solicitate paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. De asemenea, o chicinetă cu un frigider și un aparat pentru cafea/ceai sunt disponibile in mod standard. Telefonul, televizorul și WiFi-ul oferă un concediu confortabil. In baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr.

Sport/divertisment

Clienții iși pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale locului de cazare. Piscina exterioară garantează răcorire și inviorare. Șezlongurile și umbrelele de soare invită la odihnă pe terasa. Clienții pot face scufundări subacvatice contra plată. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Zona cu restaurante dispune de un restaurant și de un bar. Zilnic sunt servite un mic dejun și un pranz. In ofertă sunt și feluri de mancare adaptate nevoilor speciale: mese fără gluten și feluri de mancare vegetariene. De asemenea, hotelul pune la dispoziție gustări. Unitatea de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Sibiu catre Atlantica Caldera Bay, Creta, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate

cazare, hotel, vacante, sejururi, circuite - Infoturism.ro