Charter Rhodos - Kolymbia Beach by Atlantica, cu plecare din Oradea

Amplasare

Acest hotel se află la Kolymbia, la cca 100 de m de plajă, într-o zonă liniștită. În aproximativ 100 de m turiștii pot ajunge la mijloacele de transport în comun (autobuz).

Dotări

Clienților le stau la dispoziție 191 de camere și o recepție deschisă 24 de ore în zona de recepție. Hotelul cu aer condiționat dispune de un seif, de un schimb valutar, de un spațiu cu televizor și de o sală de jocuri. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă (gratuit) în spațiile comune. Pe lângă un supermarket, aici se mai găsesc și alte magazine. Locul de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Lucrurile de valoare pot fi păstrate în siguranță într-un seif. Mai sunt disponibile și un frigider și un minifrigider. Un telefon cu apelare directă, televizorul și radioul oferă un concediu confortabil. În baia dotată cu o cadă se află un uscător de păr.

Sport/divertisment

Clienții își pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale unității de cazare. Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Sunt disponibile o terasă însorită, șezlonguri și umbrele. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. Hotelul le propune tenis celor care nu vor să renunțe la sport nici când călătoresc. Echipa de animatori a unității de cazare propune programe de divertisment pentru copii și adulți. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Zona cu restaurante dispune de un restaurant și de un bar. Hotelul oferă pentru masă demipensiune, pensiune completă și regim all inclusive. Zilnic sunt servite un mic dejun și o cină. O atracție deosebită este gătitul în fața musafirilor. Stau la dispoziție băuturi nealcoolice.

Carduri de credit

La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa, AMEXCO și MasterCard.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Cluj Napoca catre Kolymbia Beach by Atlantica, Rodos, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate

cazare, hotel, vacante, sejururi, circuite - Infoturism.ro