Hotelul Perla este situat in apropierea Parcului Central al statiunii.

Facilitati hotel: 41 camere twin si 29 camere matrimoniale, 3 Junior Suite, 11 apartamente, 2 restaurante, lobby bar, club, terasa, baza de tratament, centru Spa (piscina interioara, bazin cu apa sarata, piscina pentru copii, jacuzzi, sauna umeda si uscata, masaj), sala fitness, parcare gratuita (in limita locurilor disponibile), Wi-Fi, centru de conferinte.

Facilitati camere: TV, seif, AC, minibar, Wi-Fi, baie proprie, uscator de par, halat si papuci de baie, coffee maker. Unele camere au balcon.

~
Servicii incluse: - cazare 5 nopti cu check-in Duminica; - mic dejun si acces gratuit la SPA; - fisa cont de 60 lei/zi/adult (evidentiata pe voucher la rubrica "Servicii secundare incluse" ca "Fisa cont ~ Perla"); - consult medical de specialitate (inclus doar pentru primii 2 adulti); - tratament 5 proceduri/sejur/adult (inclus doar pentru primii 2 adulti); - cura cu ape de la izvoare (inclus doar pentru primii 2 adulti); - acces salina interioara. Informatii suplimentare: - copiii NU au fisa cont inclusa; in cazul in care se doreste fisa cont si pentru copii aceasta trebuie selectata in momentul efectuarii rezervarii; - copiii, indiferent de varsta, NU au tratament inclus; - taxa de statiune NU este inclusa in tarife si se achita la receptie, in momentul cazarii. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse:
- cazare 5 nopti cu check-in Duminica;
- mic dejun si acces gratuit la SPA;
- fisa cont de 60 lei/zi/adult (evidentiata pe voucher la rubrica "Servicii secundare incluse" ca "Fisa cont ~ Perla");
- consult medical de specialitate (inclus doar pentru primii 2 adulti);
- tratament 5 proceduri/sejur/adult (inclus doar pentru primii 2 adulti);
- cura cu ape de la izvoare (inclus doar pentru primii 2 adulti);
- acces salina interioara.

Informatii suplimentare:
- copiii NU au fisa cont inclusa; in cazul in care se doreste fisa cont si pentru copii aceasta trebuie selectata in momentul efectuarii rezervarii;
- copiii, indiferent de varsta, NU au tratament inclus;
- taxa de statiune NU este inclusa in tarife si se achita la receptie, in momentul cazarii.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Perla - Oferta Balneo, Slanic Moldova, Romania

Verifica tarife si disponibilitate

cazare, hotel, vacante, sejururi, circuite - Infoturism.ro