Descriere hotel: Situat in orasul Male, Malahini Kuda Bandos Resortare un centru spa si o zona privata de plaja.
Facilitati: Complexul asigura o cada cu hidromasaj Lai facilitati de sporturi nautice, iar oaspetii se pot bucura de mese la restaurant. Pentru un plus de confort, anumite unitatii includ o zona de relaxare. Oaspetii pot savura o ceasca de ceai in timp ce admira marea sau gradina.
Complexul are receptie cu program nonstop, un salon de coafura si magazin de suveniruri. Oaspeti pot juca tenis de masa la complex. Muzeul National Lai Piata Republicii sunt la 10 km de Malahini Kuda Bandos Resort.
Dotari camere:  Camerele au baie private. Aan plus, sunt disponibile articole de toaleta gratuite si halate de baie. Complexul Malahini Kuda Bandos ofera acces gratuit la internet WiFi. Oaspetii au la dispozitie un TV cu ecran plat. 
Localizare: Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Male, situat la 9 km de Malahini Kuda Bandos Resort. Oaspetii pot ajunge in 10 minute cu barca lunga cu motor, de transfer.
Pagina Web: https://www.malahini.mv/#/

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion OTOPENI-MALDIVE 2024 (Flydubai) Bucuresti - Maldives; Taxele de aeroport si catering; Avion MALDIVE-OTOPENI 2024 (Flydubai) Maldives - Bucuresti; Package discount; Package commission; Rounding; Speedboat Transfer Arrival; Speedboat Transfer Departure

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Malahini Kuda Bandos Resort , Male, Maldive

Verifica tarife si disponibilitate

cazare, hotel, vacante, sejururi, circuite - Infoturism.ro