Banyan Tree Phuket

Bang Tao Thailanda
de la
EUR 5258 00 EUR
2 adulti
Sejur Phuket - Banyan Tree Phuket, cu plecare din Bucuresti

Mărginit de Marea Andaman, Banyan Tree Phuket oferă o escapadă tropicală de lux cu gama sa de rafinate restaurante premiate si serviciile complete de spa. Vilele spatioase au piscină cu hidromasaj in aer liber amplasată in grădini amenajate.

Decorate cu artă thailandeză si frumoase obiecte din lemn, vilele au zone ample de relaxare ce dau spre piscină. Vilele sunt prevăzute cu facilităti precum TV cu ecran plat, DVD player si Wi-Fi gratuit.

Oaspetii pot profita de masajele de relaxare, precum si terenurile de tenis si facilitătile de fitness oferite. Sunt furnizate servicii de concierge, iar personalul este pregătit să răspundă oricăror solicitări legate de afaceri si de voiaje.

Specialităti thailandeze sunt servite in ambianta elegantă oferită de Saffron, in vreme ce Watercourt propune bufete consistente. Oaspetii au la dispozitie 2 baruri, o cafenea si beneficiază permanent de room service.

Situat in statiunea Laguna Phuket, Banyan Tree Phuket este situat la 20 de minute cu masina de Aeroportul International Phuket si la 30 de minute cu masina de plaja Patong. Oaspetii beneficiază de parcare gratuită.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Banyan Tree Phuket, Phuket, Thailanda

Verifica tarife si disponibilitate

cazare, hotel, vacante, sejururi, circuite - Infoturism.ro