Baraza

Zanzibar Tanzania
Bwejuu Beach South East Coast Paje Michamvi Road Dongwe, Zanzibar 2284, Tanzania
Baraza Resort and Spa Zanzibar este un complex all inclusive situat în Bwejuu, cu design swahili și mobilier tipic insulei Zanzibar. Complexul are un restaurant şi un bar, iar oaspeții se pot relaxa la spaul Frangipani. Vilele spațioase, cu decor tradițional clasic și elegant, au piscină privată și o terasă mare cu 2 șezlonguri. Toate vilele au un living cu pat cu baldachin și un dressing. În vile este disponibil acces la internet WiFi. Baraza Resort oferă 4 restaurante și 2 baruri, care servesc preparate din bucătăria arabă, indiană şi asiatică. Terasa în aer liber Livingstone oferă micul dejun, iar oaspeții pot savura un cocktail în Dhahabu Bar and Lounge. Complexul are un club pentru copii, un teren de tenis, un centru de scufundări certificat PADI și un centru de fitness. Oaspeţii se pot plimba în voie pe plaja cu nisip alb. Aeroportul Internațional din Zanzibar este la 59 km.

Localizare Hotel

Aeroportul Internațional din Zanzibar este la 59 km.


Facilitati Hotel

Baraza Resort and Spa Zanzibar este un complex all inclusive situat în Bwejuu, cu design swahili și mobilier tipic insulei Zanzibar. Complexul are un restaurant şi un bar, iar oaspeții se pot relaxa la spaul Frangipani.

Baraza Resort oferă 4 restaurante și 2 baruri, care servesc preparate din bucătăria arabă, indiană şi asiatică. Terasa în aer liber Livingstone oferă micul dejun, iar oaspeții pot savura un cocktail în Dhahabu Bar and Lounge.

Complexul are un club pentru copii, un teren de tenis, un centru de scufundări certificat PADI și un centru de fitness. Oaspeţii se pot plimba în voie pe plaja cu nisip alb.


Facilitati Camere

Vilele spațioase, cu decor tradițional clasic și elegant, au piscină privată și o terasă mare cu 2 șezlonguri. Toate vilele au un living cu pat cu baldachin și un dressing. În vile este disponibil acces la internet WiFi.

 

 Ocean front 1 bedroom villa

Suprafața vilei: 

148 m²

Această vilă spațioasă, cu vedere la ocean, are o piscină privată mică şi adâncă și o terasă mare, cu 2 șezlonguri. Vila are un living cu pat cu baldachin, TV și DVD player. Baia privată are cadă de sine stătătoare și este disponibil un dressing.

Vă rugăm să reţineţi că în unităţile de acest tip nu se pot instala paturi suplimentare.

1 Bedroom Villa

Suprafața vilei: 140 m²

Această vilă spațioasă are un living cu pat cu baldachin, TV, DVD player, o piscină privată mică şi adâncă și o terasă mare, cu 2 șezlonguri. Baia privată are cadă de sine stătătoare și este disponibil un dressing.

Vă rugăm să reţineţi că în unităţile de acest tip nu se pot instala paturi suplimentare.

Sultans 2 bedroom villa

Suprafața vilei: 

193 m

Băi:

 2

Această vilă foarte spațioasă are un living cu pat cu baldachin, TV și DVD player, o terasă mare cu 2 șezlonguri și o piscină privată, mică şi adâncă.

Vila are 2 băi private, una cu o cadă de sine stătătoare și cealaltă cu duș.

Garden view 2 bedroom villa

Suprafața vilei: 

193 m²

Băi:

 2

Această vilă foarte spațioasă are un living cu pat cu baldachin, TV și DVD player, o terasă mare cu 2 șezlonguri, o piscină privată mică şi adâncă și vedere la grădină. Vila are 2 băi private, una cu o cadă de sine stătătoare și cealaltă cu duș.

În această vilă pot fi adăugate 2 paturi suplimentare de o persoană. Vă rugăm să rețineți că tariful este pentru ocupare în regim single sau dublu. Capacitatea maximă este de 4 adulți. Tariful pentru paturi suplimentare poate varia în funcţie de sezon sau de categoria camerei.

 

vezi mai multe

bilet de avion Fly Dubai, Otopeni-Zanzibar-Otopeni (zbor cu escala la Dubai)

• bagaj de mana, o piesa de 7 kg (54x40x20 cm); bagaj de cala, o piesa de 20 kg (100x80x30 cm)

• catering la bordul aeronavelor pe toate segmentele

• transfer aeroport – hotel – aeroport

• 7 nopţi cazare

• regim masa in functie de unitatea de cazare aleasa

• asistenţă turistică locală în limba engleză pe toata perioada sejurului

• taxe de aeroport

vezi mai multe

· serviciile de masa si bauturile care nu sunt incluse in program

· excursiile optionale;

· alte cheltuieli personale

· taxa turistica, se achita la receptia hotelului: 5 USD de persoana pe noapte pentru oaspetii care stau in hoteluri de 5 si 4 stele, 4 USD de persoana pe noapte pentru oaspetii care stau in hoteluri de 3 si 2 stele

· asigurare storno/medicala

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Baraza, Zanzibar, Tanzania

Verifica tarife si disponibilitate

cazare, hotel, vacante, sejururi, circuite - Infoturism.ro