Situat chiar pe țărm și cu un stil frumos care amintește de arhitectura selgiucidă, Euphoria Barbaross Beach Resort oferă o zonă de plajă privată de 150 de metri, o grădină liniștită și piscine in aer liber cu un parc acvatic. Oaspeții pot beneficia de facilitățile spa extinse, inclusiv saună, hamam și piscină interioară.

Oferind un balcon cu vedere la grădină și podea cu parchet, unitățile de cazare cu aer condiționat sunt dotate cu minibar, TV prin satelit și Wi-Fi gratuit. O cutie de valori este standard in fiecare unitate. Băile private includ un uscător de păr și articole de toaletă gratuite.

Restaurantul principal al acestui hotel all-inclusive oferă o selecție de preparate internaționale și locale la fiecare bufet de mic dejun, pranz și cină, precum și băuturi alcoolice și nealcoolice locale nelimitate. Snack barul oferă servicii nelimitate pe tot parcursul zilei, iar Oase Cafe, care servește specialități tipic turcești, este ideală pentru relaxare.

Oaspeții se pot bucura de o serie de activități la Euphoria Barbaross Beach Resort, inclusiv tenis, biliard, tenis de masă, darts și minigolf. Personalul de divertisment organizează diverse activități pe tot parcursul zilei. Centrul spa are o sală de sport și facilități de masaj sunt, de asemenea, oferite la un cost suplimentar.

Este oferită parcare gratuită. Euphoria Barbaross Beach Resort se află la numai 96 km de centrul orașului Antalya, la 29 km de Side și la 86 km de aeroport. Serviciile de transfer de la/la aeroport sunt aranjate la un cost suplimentar.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Iasi catre Euphoria Barbaross Beach Resort, Antalya, Turcia

Verifica tarife si disponibilitate

cazare, hotel, vacante, sejururi, circuite - Infoturism.ro