Sejur Mallorca - Iberostar Club Cala Barca, cu plecare din Timisoara

Iberostar Club Cala Barca, un hotel atractiv, cu camere decorate luminos, cu TV cu ecran plat, se află in Caló de sa Barca Trencada. Piscinele in aer liber, amenajate in stil lagună, sunt inconjurate de grădini mediteraneene și terase la soare.

Conexiunea WiFi este gratuită in intreaga proprietate. De asemenea, accesul la WiFi premium, de mare viteză este gratuit.

Toate camerele sunt dotate cu un cuptor cu microunde, un frigider și o baie privată. Camerele de familie includ și o zonă de lounge, iar unele camere sunt prevăzute cu balcon cu vedere la coasta insulei Mallorca.

La proprietate există diverse restaurante și baruri. Printre acestea se numără Pizzería Capricho, specializată in preparate italiene, Restaurante Mediterráneo, cu un bufet mediteraneean, Restaurante Baleares, care servește mancăruri internaționale, Restaurante Beach House, orientat spre plajă și barurile Xaloc și Ponent de la piscină.

Hotelul are o școală de scufundări, First Class Divers International Club. In plus, hotelul asigură diferite opțiuni de divertisment pentru toate varstele.

Iberostar Club Cala Barca se află la 2 km de Portopetro și la 7 km de Cala d'Or. Plaja Cala Mondragó este la doar 1 km de hotel.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Iberostar Club Cala Barca, Palma de Mallorca, Spania

Verifica tarife si disponibilitate

cazare, hotel, vacante, sejururi, circuite - Infoturism.ro