City break Istanbul - Barcelo Istanbul, cu plecare din Bucuresti

Amplasare

Acest hotel se află la Istanbul, la aproximativ 2 km de plajă.

Dotări

În acest hotel cu un lift și o recepție sunt 270 de camere. O cameră de bagaje și un seif se numără printre facilitățile locului de cazare. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). Unitatea de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca contra cost în parcarea hotelului. Printre celelalte oferte se numără un serviciu de îngrijire a bebelușilor, servicii de bonă, un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți. Pentru conferințe, prezentări sau reuniuni stau la dispoziție 4 săli.

Locul de cazare

În camere există un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire. Camerele au un pat „King size”. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu un telefon, un televizor, un radio, un ceas deșteptător și WiFi (gratuit). În cameră se găsesc și papuci de casă. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr și halate de baie. Mai stau la dispoziție și camere adaptate pentru scaun cu rotile, cu baie fără bariere. Locul de cazare oferă camere de nefumători.

Sport/divertisment

Piscina exterioară se potrivește perfect pentru odihnă activă sau antrenament acvatic regulat. O terasă însorită invită la zăbovit. Cada cu hidromasaj din zona de scăldat promite relaxare profundă. O sală de fitness și aerobic fac parte din oferta de activități sportive și pentru timpul liber a unității de cazare. La hotel sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, baie de aburi, hamam, salon de înfrumusețare și terapii prin masaj. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Zona cu restaurante dispune de 2 restaurante și de o sală de mese. Pot fi rezervate diverse mese. Clienții pot alege între demipensiune și pensiune completă. Un mic dejun, un prânz și o cină stau la dispoziție pentru toate poftele.

Carduri de credit

La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa, AMEXCO și MasterCard.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Cluj Napoca catre Barcelo Istanbul, Istanbul, Turcia

Verifica tarife si disponibilitate

cazare, hotel, vacante, sejururi, circuite - Infoturism.ro