Informatii despre hotel

Continental Hurghada este un complex luxos, cu o atmosfera placuta si servicii de inalt nivel. Este situat langa o plaja linistita de nisip, cu o intrare treptata in apa, iar in apropiere se afla o promenada cu baruri, restaurante si oportunitati de cumparaturi. Autobuzul de transfer al hotelului ofera legaturi catre centrul orasului Hurghada.

Distanta

plaja: in apropiereaeroport: 5,5 km Hurghada, 214 km Marsa Alamcentru: 12 kmmagazine: in hotel

Descrierea camerei

Camera dubla, vedere la gradinabaie/toaleta (uscator de par)TV/sat.aer conditionatset de cafea si ceaitelefonmini-barseifbalcon sau terasaAlte tipuri de camere (daca nu se specifica altfel, camerele au facilitatile de mai sus)Camera dubla, vedere partiala la mareCamera dubla, vedere la mareCamera de familie, vedere partiala la mare: 1 camera spatioasa, fereastra franceza.

Descrierea hotelului

hol de intrare cu receptiebarul din receptieWi-Fi in hol (gratuit)restaurantul principal2 restaurante a la carte: italian si peste (1 gratuit pe saptamana, este necesara rezervare)piscina (sezlonguri, umbrele si prosoape gratuite)bar langa piscinabar pe plajaterenuri de tenissala de conferintamagazinemini club (pentru copii 4-12 ani)

Descrierea plajei

plaja cu nisip, cu intrare treptata in maresezlonguri, umbrele si prosoape gratuite

Activitati sportive gratuite

programe de animatieprograme de searafitnesscanoe (30 min./adult/saptamana)teren de tenis (iluminat si echipament contra cost)

Activitati sportive contra cost

saunawellnesstenis de masabiliardsuc de fructesporturi acvaticescufundarisnorkeling

Mese

All Inclusive Mic dejun, pranz si cina tip bufetGustareO gustare usoara in timpul zileiBauturi alcoolice si nealcoolice alese de productie locala (10.00-23.00)

Categoria oficiala

5 stele

Nota

Sfera si calitatea serviciilor si activitatilor mentionate mai sus pot fi afectate de introducerea unor eventuale masuri de igiena sau antiepidemie in destinatia data. Viteza internetului in functie de conditiile locale.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Vienna catre Continental Hurghada Resort, Hurghada, Egipt

Verifica tarife si disponibilitate

cazare, hotel, vacante, sejururi, circuite - Infoturism.ro